Akut tandbehandling

Lotus Dental – din tandlægeklinik i Aalborg og Terndrup.

Nettotand og Terndrup Tandlæge Center skifter navn til Lotus Dental – ellers er alt, som du kender det.

Akut tandlæge i Aalborg

Det kan være genererende og smertefuldt at have tandpine, og derfor har vi valgt at tilbyde akutte behandlinger i vores tandklik i Aalborg – alle uges dage. Uanset om du har tandpine, knækket en tand, skadet dine tænder eller mistet en fyldning, er vores tandlæger altid klar til at hjælpe dig. Når du kommer ind i klinikken, gennemgår vi dine tænder og vurderer, om du skal behandles akut, eller om behandlingen kan vente til normal åbningstid. Såfremt der er behov for behandling samme dag, får du et prisoverslag, inden vi påbegynder behandlingen. Efterfølgende kan du beslutte, om du ønsker at takke ja til den akutte behandling.

Hos Lotus Dental i Aalborg tilbyder vi både akut tandlægehjælp til vores patienter og alle andre, som har behov for det. Vi åbner vores tandklinik i weekenden efter aftale. Har du behov for akut tandlægehjælp, kan du ringe mandag til fredag mellem kl. 08.10-21.00. I weekenden kan vores tandlæger træffes mellem kl. 09-12.00. Herefter er du velkommen til at skrive til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har du brug for en akut tandlæge, så ring:
Akut tandlæge
i normal åbningstid

Vores tandlæger i Aalborg og Terndrup afsætter altid akuttider i deres kalendere, så du kan blive tilset af en tandlæge hurtigst muligt. Vores akuttider er ikke kun forbeholdt vores egne patienter, og derfor er du som ny patient, selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Har du brug for en akut tandlæge? Så ring endelig: