Skinner

Lotus Dental – din tandlægeklinik i Aalborg og Terndrup.

Nettotand og Terndrup Tandlæge Center skifter navn til Lotus Dental – ellers er alt, som du kender det.

Bidskinner, snorkeskinner og tandbeskyttere

Hos Lotus Dental laver vi alle slags skinner, herunder:

Bidskinnen, som hjælper mod hovedpine

Skinnen, som hjælper mod snorken

Skinnen, som beskytter tænderne

I nedenstående kan du læse mere om de forskellige skinner.

Bidskinnen, som hjælper mod hovedpine

Hovedpine stammer nogle gange fra tænder/kæber, grundet skævt sammenbid eller stress. Forkert sammenbid overbelaster tyggemuskler og kæbeled.

Når man er stresset, skærer man tit tænder om natten eller presser tænderne for hårdt sammen. Dette opleves som træthed og smerter i ansigt, kæber, nakke og skuldre, hvilket kan ligne øre- eller tandpine. Man kan også få hovedpine, knækkende lyde fra kæbeleddene og slid på tænderne.

Disse problemer afhjælpes med bidskinne. Skinnen kan enten være hård eller blød. Din tandlæge vil anbefale dig den skinne, som passer bedst til dine tænder. Skinnen bruges som regel, mens man sover.

De fleste vil mærke lettelse af gener efter få uger. Hvis man ønsker at forebygge tandslid, skal skinnen bruges hver nat.

Skinnen, som hjælper mod snorken

Snorkeskinner virker rigtigt godt mod snorken og opvågninger om natten pga. tillukket svælg.

Skinnen skubber underkæben frem og holder tungen på plads under søvn.
Flere undersøgelser har dokumenteret skinnens effekt på snorken. Den fremstilles individuelt, så den passer perfekt til dig.

Snorkeskinnen er både billig, effektiv og et godt alternativ til iltapparatur og kirurgi. Den anbefales især til personer med mil-dere grader af apnø og til apnøtikere, som ikke klarer at sove med iltapparat og maske.

Skinnen, som beskytter tænderne

Uanset om du er professionel sportsudøver eller amatør, bør du passe på dine tænder. Vi anbefaler brug af tandbeskyttere ved enhver form for kontaktsport: ishockey, kampsport, skateboard og håndbold.

Hos Nettotand tilbyder vi markedets sikreste tandbeskytter ”Playsafe”, som er fremstillet individuelt til dine tænder. Denne skinne er meget stærkere end de skinner, man kan købe i butikker, derfor giver den optimal beskyttelse og skåner dig for tandskader.