Tandklinik i Terndrup

Lotus Dental – din tandlægeklinik i Aalborg og Terndrup.

Nettotand og Terndrup Tandlæge Center skifter navn til Lotus Dental – ellers er alt, som du kender det.

God kvalitet til konkurrencedygtige priser

Terndrup Tandlæge Center tilbyder alle type tandlæge og tandpleje-behandlinger. På klinikken bliver der lagt vægt på god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

På klinikken bliver der lagt vægt på god kvalitet til konkurrencedygtige priser, og der bliver altid brugt det nyeste udstyr og bedste materialer. Hos os er vore patienter i centrum, og derfor bestræber vi os på altid at have en god og hyggelig atmosfære på klinikken.

Vi er et ansvarsbevidst team, der arbejder tæt og godt sammen. Vi arbejder for bedre tænder og minimale indgreb. Vores behandlinger er så skånsomme som muligt, hvilket giver en sundere og stærkere mund.

Vi er to tandlæger, en tandlægeassistent, tre klinikassistenter, som er hovedansvarlige for alle behandlinger på klinikken. Vi har hver vores specifikke fagområde, og du er derfor sikret yderst kompetent behandling inden for både kirurgi, implantater, rodbehandling, parodontose, kroner, broer og kosmetisk tandpleje. Vi har øje for dig og dit velbefindende under hele behandlingen.

Vi går langt for at give dig en god oplevelse

Vi glæder os til at se dig på klinikken, samt at give dig vores bedst mulige behandling. Lider du af tandlægeskræk , er vi opmærksomme på dette, under behandlingen. Vi udfører behandlingen i et tempo, der passer dig, og deler gerne tandbehandlingen i flere tandlæge besøg, således at du får en positiv oplevelse med hjem. Vi ved, dette er et stort ønske for mange, derfor holder vi naturligvis fast i denne service. Terndrup Tandlægecenter tilbyder alle typer tandlæge og tandpleje -behandlinger, F.eks, alle slags proteser, Hele protese, Unitor, Flexi, reperation, krone, MK kroner, Hele Zirkanium, Faceder, bro, Tandregulering med nye metoder, Invisalign, Inmanaligner, Litewire, fast brace, Clearcorrect med gratis konsultation. Vi ser gerne , at patienten egne tænder holder hele livet, og vægter forebyggende behandling højt, derfor tager vi en undersøgelse og tandrensning typisk 30 min hos os.

Tandlæge og klinikejer
Leila

Tandlæge
Vahid

Tandlæge medhjælper
Shiva

Klinikassistent
Anja

Klinikassistent
Maria

Klinikassistent
Roja

Klinikassistent
Azra